Reseller Hosting

Reseller Hosting

Reseller hosting, compania ta de găzduire web.

APIS Romania va ofera posibilitatea de a deveni reseller ( revanzator ) a pachetelor de web hosting. Cumparand spatii pe serverele noastre le puteti revinde cu cat doriti dvs. cu plata lunara sau anuala. Va puteti realiza propria companie de web hosting. Politica de preturi si impartirea spatiului o face fiecare reseller cum doreste si considera ca este mai bine.

Oferta noastră

Facilități SERVER

Servere rapide - CloudLINUX

stabilitate si viteza

În funcție de necesitățile dvs., vă puteți alege unul dintre planurile noastre de găzduire web. Ofertele de găzduire web diversificate vă dau posibilitatea să optati pentru planul de web hosting ale cărui caracteristici tehnice vă acoperă cel mai bine nevoile. Monitorizăm cu atenție fiecare server în parte astfel încât nivelul mediu de încarcare nu va depasi niciodata mai mult de 70% pentru procesor, memorie sau spațiu de stocare.

Securitate a datelor

găzduire web de calitate

APIS Romania, asigură securitatea datelor dvs., confidențialitate și protejarea clienților. APIS Romania se obligă să ofere clienților săi gazduire web de înaltă calitate. Adu-ţi toate site-urile la APIS Romania, şi le vei putea administra simultan, fără nici un cost suplimentar., din același cont.

Softaculous

instalator automat de aplicații

  Softaculous este un auto instalator de soft, având 315 de script-uri mari, 1115 Clase PHP, și numărul crește. Softaculous este ideal pentru dvs., cu un singur click, puteți instala foarte ușor, un portal, o galerie foto, un blog, un forum, un magazin online, etc. ( WordPress, Drupal, Gallery, phpBB etc ). Aceste script-uri acoperă cea mai mare parte din necesitățile unui client. Am acoperit o gamă largă de categorii, astfel încât fiecare să poată găsi script-ul dorit.

Support

24/7 Support

APIS Romania vă asigură asistență tehnică, în limita acceptată, conform Termenilor de Preluare. APIS Romania asigură suport tehnic relativ, la funcționarea fizică a site-ului dvs. virtual. APIS Romania nu asigură suport tehnic pentru aspecte de aplicație specifice, cum sunt programarea cgi, html, php, transfer FTP sau orice alt subiect de această factură.

Soluții flexibile

găzduire web pentru toate bugetele

Aveți probleme financiare, doriți totuși să fiți prezent online? Simplu, ne contactați și găsim împreună soluții avantajoase. ONG-urile și site-urile de cultură au o reducere de 50%, din valoarea contractată. Excepție făcând rezervarea de domenii.

Backup Zilnic

stabilitate și viteză

Știm cât de importante sunt fișierele tale, de aceea, în fiecare noapte, realizăm în mod automat backup complet, pe un server dedicat. La APIS Romania, email-urile, bazele de date, fișierele site-urilor, vor fi întotdeauna în doua locuri simultan. Backup se realizează și la fiecare oră. Din cPanel puteți să refaceți fișierele pierdute, cu un singur click.

Plată și Facturare

Transfer bancar ron si plată

Acceptăm urmatoarele modalități de plată

1 - transfer bancar (ordin de plată)
2 - în numerar, la oricare sucursală Banca Transilvania

Program de AFILIERE

Venituri fără investiții - comision 15 - 50%

APIS Romania vă oferă posibilitatea de a deveni afiliat și a câștiga bani prin propriul sistem de afiliere. Este suficient să aveți un cont creat la noi în sistem și să inserați în paginile site-ului dvs. ( blog, mesaj email ) un cod html care va afișa un banner sau un text cu link către www.apis.ro.