BIRDÕS-EYE VIEW OBJECTS © 1998 PhotoSpin www.powerphotos.comAPIS Romania vă oferă posibilitatea de a deveni afiliat și a câștiga bani prin propriul sistem de afiliere. Este suficient să aveți un cont creat la noi în sistem și să inserați în paginile site-ului dvs. ( blog, mesaj email ) un cod html care va afișa un banner sau un text cu link către www.apis.ro. Când un vizitator va face click pe bannerul APIS Romania din site-ul dvs., în cookie va ramâne această informație pentru 90 de zile. Chiar dacă acel vizitator nu face o comandă de găzduire web în acel moment și se întoarce dupa câteva zile pe site-ul nostru să efectueze comanda, sistemul de afiliere va înregistra comanda ca fiind din partea dvs. și astfel vi se va trece comisionul în cont.

Comisionul de 15% se acordă pe toată perioada în care clientul sau clienții aduși de dvs. vor achita pentru serviciile web achiziționate. Poate ajunge până la 50%, în funcție de numărul clienților atrași.

Sistemul de afiliere este pentru următoarele servicii:
– orice pachet de Hosting

– orice pachet de Reseller hosting

– orice pachet de Radio Stream

Programul de afiliere hosting vă oferă:
– 15% din valoarea încasărilor de la clienții aduși de dvs. pe toată perioada în care clienții achită contravaloarea serviciilor de găzduire
– statistici în timp real
– bannere realizate profesional
– plata comisionului la timp (suma minimă 200 lei)

Astfel, orice client care comandă prin recomandarea dumneavoastră, un pachet de web hosting, reseller web hosting, vă aduce un comision de 15% din valoarea plătită de acesta.

Vă punem la dispoziție bannere profesionale, care să atragă atenția și care să vă aducă venituri substanțiale. Acceptăm și plasare de link-uri text în site-urile dumneavoastră.

Nu avem nicio limitare de număr de clienți aduși sau site-uri în care să postați reclamele noastre.

Dacă aveți un site cu trafic mai mare și daca doriți să lasnați o campanie, putem să vă oferim și cupoane de reducere, pentru clienții dumneavoastră, la anumite produse și pachete.

Dacă doriți să deveniți afliliat al APIS Romania vă invităm să vă logați în contul dumneavoastră sau să vă creați un cont la noi pe site. Nu este obligatoriu să aveți un cont de găzduire. Apoi solicitați activarea programului de afiliare, printrun tichet.

Noi vă configurăm automat contul de afiliat, iar dumneavoastră puteți începe promovarea.

Pentru clienți existențiCLICK AICI !

Sau login aici:   Email : Parola:

Pentru înregistrare afiliat nouCLICK AICI !