Despre noi

Compania nostră

Despre noi - APIS Romania de 20 ani

Operatorul lui APIS Romania ( PORTASE COMEX srl ), a început activitatea în anul 1991. Din anul 1999 am început activităși în mediul online, pe partea de web hosting, web design și web development. Serviciile de web hosting au devenit tot mai importante pentru APIS Romania, pe masura ce volumul afacerii de hosting a crescut. O contribuție majoră la acestă creștere a avut-o încrederea acordată de clienții existenți care ne-au recomandat serviciile, aducandu-ne un numar important de clienți noi.
Servicii oferite de APIS Romania:
Web Hosting - Gazduire web, Înregistrare domenii .RO, înregistrare domenii internaționale, Oferte reselleri, Sistem de afiliere, Optimizare web, Promovare online, Dezvoltare web, Comerț electronic.

Colaborăm cu cel mai mare registrar, eNOM, rezervarea domeniilor internaționale se realizeaza instant, după efectuarea plății prin card.


Departamentul Suport

Pe parcursul timpului am dezvoltat un Departament Suport pentru clienții nostri care ofera tutoriale și articole legate de găzduire web și domenii. APIS Romania are implementat un sistem automat de suport prin tichete, rezolvarea problemelor aparute, este foarte rapidă. Obiectivul nostru este să îmbogățim permanent acestă bază de cunostințe, pentru a oferi un suport cât mai complet.

Programul de Afiliere

APIS Romania a fost printre primele firme din România, care a introdus un program de afiliați. Acest program oferă o plată pentru fiecare client, adus către APIS Romania. Programul este astfel gândit, încât atât timp cât cineva recomandat ramane clientul nostru, cel care l-a recomandat primește un procent din plata facută de client către noi, în fiecare lună sau an. În acest moment, avem peste 180 de afiliați activi în acest program.

Nume de domeniu GRATUIT

Primiti un nume de domeniu GRATUIT

Primiti un nume de domeniu GRATUIT Cand comandati un pachet de gazduire web, primiti gratuit un nume de domeniu .com, .net, .org, .biz, .info sau .eu GRATUIT atat timp cat ramaneti abonatul nostru. Nu va trebui sa platiti taxe pentru rezervarea acestui nume de domeniu. De ce nu procedati si dumneavoastra asa cum procedeaza altii de mult... Incetati sa mai platiti taxe in plus. Inregistrati-va pentru propriul dumneavoasra nume de domeniu gratuit. Numele de domenii gratuite sunt parte a pachetului de GAZDUIRE WEB, atat timp cat ramaneti abonatul nostru si se acorda de la pachetul PLUS in sus, cu modalitatea de plata anuala.

Domenii

Rezervări nume de domenii

APIS Romania rezerva si administreaza pentru dumneavoastra nume de domenii internationale: *.com, *.net, *.org, *.biz, *.info , etc. APIS Romania mai inregistreaza si NS-uri la domeniile gestionate. Domeniile sunt rezervate prin eNOM, proprietarul acestor domenii sunteti Dvs.

Reseller

Reseller

APIS Romania va ofera posibilitatea de a deveni reseller ( revanzator ) a pachetelor de web hosting. Cumparand spatii pe serverele noastre le puteti revinde cu cat doriti dvs. cu plata lunara sau anuala. Va puteti realiza propria companie de web hosting. Politica de preturi si impartirea spatiului o face fiecare reseller cum doreste si considera ca este mai bine.

Facilitățile nostre

  • Plata cu moneda digitala OneCoin